top of page

AUTO (B)

Al vanaf 16,5 jaar kun je onder het deskundige toezicht van een van onze instructeurs recht op je doel af sturen: het autorijbewijs!

PAKKET OP-MAAT

Dat we al meer dan 50 jaar bestaan in dit boeiende vak is niet voor niets. Wij onderscheiden ons door een hoog slagingspercentage en certificaten op allerlei gebieden, zoals bijvoorbeeld het kunnen lesgeven aan faalangstige leerlingen. Graag plannen wij een rijbewijs op-maat: wanneer je bijvoorbeeld het schoolrooster met ons deelt, plannen wij alle lessen van te voren netjes in vanaf het theorie-examen en de tussentijdse toets tot en met het praktijkexamen. Bekijk voor meer informatie over de examens de website van het CBR:

HOE WERKT HET? 

Onze instructeurs komen je thuis met de auto ophalen en zetten je na de autorijles weer thuis af. Met een leskaart houden we je voortgang bij. Je voortgang wordt in kaart gebracht volgens een uitgekiend lesplan, die garant staat voor een verantwoorde didactische rijopleiding. Heb je faalangst? Geef het dan direct aan ons door, dan stellen we het lesplan volledig op-maat af.

PRIJZEN & PAKKETTEN

Bekijk onze actuele prijslijst hier.

CONTACTPERSOON

Franc Jaspar: 06-47404844 | jaspar@home.nl

 

Heb je vragen over het auto-examen?
bottom of page